Honda MC Center startade i Vänersborg våren 2012 av Lars Hansson, Hanssonbil. Man sålde då både bil, MC/ATV och Power produkter.
Under våren 2013 flyttade MC/ATV och Power in i egna lokaler i en grannfastighet, och våren 2014 övertogs verksamheten av oss, Helèn och Magnus Englund och samtidigt invigdes den nya verkstaden i samma lokaler. Vi har nu full service på MC/ATV och även personlig utrustning och reservdelar finns i vårt sortiment.
.
Då vi säljer mer än bara Honda har vi nu under 2017 bytt namn till MC Center Vänersborg.

Vi kan stolt presentera att vi även är återförsäljare för SUZUKI mc och även auktoriserad verkstad för det märket!!! Vi har samtidigt tagit beslut att sluta sälja Powerprodukter då fokus kommer ligga på MC och ATV. Reservdelar kommer finnas att få tag i ändå!!

Vi jobbar hårt med att sätta kundens önskemål i fokus och vår ambition är att alla kunder skall vara nöjda när dom lämnar vår butik. En god service och trevligt bemötande är vårt motto.

Våren 2020 har vi bytt leverantör på vår avdelning för personlig utrustning och vi är mycket stolta att få sälja kläder från REV`IT ! Otroligt fina märkeskläder till mycket bra priser.