• Svensktillverkade vagnar, plogar, fästen och skyddsplåtar
  • 5 års garanti på vagnar

Pro-Terra 800H – Hydrauliskt tippbar flakvagn

28 120 SEK/ST
Hydrauliskt tippbar flakvagn med 800kg kapacitet. Plant flak med mått 150 x 100 cm
Hydrauliskt tippbar flakvagn med hela 75 graders tippvinkel. Eget batteri gör den oberoende av strömkälla hos dragfordonet. Passar bakom ATV, åkgräsklippare, kompakttraktorer, elbil med mera. Dubbelverkande hydraulik gör den stark och kontrollerad under tippningen, och gör att flaket går ner av sig självt även om den tippats fullt med förhöjningsnät. Den extrema tippvinkeln på 75 grader gör att jord och grus verkligen lossnar. En smidig vagn med kapacitet och skonsamhet för underlaget. Passar perfekt att dra efter en varierande flotta av dragfordon, såsom ATV, elbil, åkgräsklippare, kompakttraktor. Svivlande kulhandske. Justerbar höjd på kulhandske.
Gräsdäck.
Nätgrindar är ett tillbehör.

Pro-Terra TL1600BIGKIT komplett skogsvagn med eget elsystem

40 620 SEK/ST
Timmervagn med sex stolpar, WARN vinsch, LED-belysning och eget elsystem.

Art.nr: TL1600-BIGKIT

Den rejäla timmervagnen TL1600, här i en komplett version.

TL1600 har ett varmgalvaniserat chassi. Den är standardutrustad med en förvaringsplattform för motorsåg etc. Den har integrerade stödben för att stå stadig vid vinschning. Hjulet som används för parkering sitter med dubbla klovar för att vagnen skall kunna parkeras även med last. Det sitter grovmönstrade däck monterade på vändbara boggies, man kan välja hög markfrigång eller låg tyngdpunkt, beroende på behovet. Boggierna är längre i framkant, vilket gör att de främre hjulen har lägre marktryck = de klättrar lättare upp över hinder. Boggielagringen är lagrad med lagerbronsbussningar och är smörjbara med smörjnippel.

Pro-Terra TerraTrailer 500

8 745 SEK/ST
Smidig gårdsvagn med mycket hög kvalitet och ett väldigt överkomligt pris.
TerraTrailer 500 är en verkligt praktisk gårdsvagn, som är tillverkad av kvalitetskomponenter i Sverige. Den har hela fem års garanti! Flaket är tippbart, vilket underlättar avlastning av till exempel grus och jord. Främre och bakre gavel är fällbar/demonterbar för lastning av långt gods. Vagnen har låg tyngdpunkt vilket gör att den inte välter lätt, flaket är lågt vilket gör att den är lätt att lyfta upp tunga saker på, som en vattendunk. Den är väldigt rymlig, den rymmer fem höbalar av standardsort eller hela fjorton tjugofem-liters vattendunkar. Vagnen väger lite i sig själv, vilket gör den enkel att koppla på och av. Bra korrosionsskydd gör att den håller sig fin under många år. Hela åtta reflexer gör att vagnen är väl synlig. 50mm kulhandske är standard, men vi erbjuder även gaffeldrag om man till exempel vill dra vagnen bakom en trädgårdstraktor. En insatslåda för att hålla ordning på saker som skruvdragare och stängseltråd finns som tillbehör.